Även om det är många av oss idag som använder oss av Spotify och andra ställen för att hämta musik på och sedan spela dem via vår smartphone eller en högtalare, så är det inte fel att även ha en CD-spelare med radio. Du kan se de bästa just nu av dessa på bästaprodukterna. Om du är som jag, så har du säkert kvar varenda cd-skiva du någonsin köpt! Då kan det ju vara kul att kunna spela dem, utan att behöva sitta i bilen. 

Fördelen med en CD spelare med radio, är just då att du kan spela dina cd skivor samt att du även då kan lyssna på radio. Du kan ha den i köket, i verkstaden, i stallet och så vidare.

Hitta en bra CD-spelare med radio

Om du ska köpa en CD-spelare med radio så kan det vara bra att jämföra bland de som finns. Fundera på om den ska vara bärbar eller om den ska stå på ett och samma ställe. Hur stor ska den vara och vad får den väga?

Det finns idag enkla modeller så väl som det finns ganska avancerade modeller att välja på. Bland funktioner som kan finnas är shuffle, repeat, sömnklocka samt en massa mer.

En del spelare har även olika anslutningar, så att du kan koppla in externa enheter. Det kan vara USB, Bluetooth, AUX med mera. 

Ljudkvaliteten är viktig att ta hänsyn till med då du ska köpa dig en CD-spelare med radio. 

9 Dec 2022